Rajoni

Tre filma të animuar iranianë në festivalin e Kosovës

Tre filma të animuar iranianë “Suzanban”, “Druri i portokalltë” dhe “Thashethemet”, do të shfaqen në ekranet e festivalit të filmave të animuar në Kosovë.

Sipas agjencisë së lajmeve IRNA, këto tre filma do të shfaqen ne festivalin Anibar në Kosovë së bashku me filma tjera nga Rusia, Franca, Gjermania, Kroacia, Danimarka, Zvicra, Holanda dhe republika Ceke. Ky festival do të mbahet në qytetin e Pejës në Kosovë nga 14-20 gushti 2017./ PT

OPINIONE