Bota

Trump i kënaqur me lajmet nga Turqia

Këtë deklaratë Trump e bëri pas përfundimit të afatit 120-orësh (të martën, ora 22.00 me orën e Turqisë) mbi marrëveshjen e arritur më 17 tetor mes Turqisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Sirinë verilindore.

“Duket se po vijnë lajme të mira për Turqinë, Sirinë dhe Lindjen e Mesme. Do të vijnë edhe informacione tjera”, ka shkruar Trump./trt

OPINIONE

INTERVISTA