Rajoni

Trupat ushtarake turke janë nisur drejt Katarit

Sipas një lajmi te gazetës turke “Yeni Safak” sonte janë dërguar rreth 2000 ushtar te njësive speciale, 40 avion luftarak te tipit F-16 dhe 20-të MIG-29.
Në anën tjetër deri në ditën e diell pritet te dërgohen gjithsej 5000 mijë ushtarë të njësive speciale ku brenda tyre mbi 800 pjesëtarë te njësive SAT-komando, 150 avionë ushtarak dhe 5 anije luftarake.
Nëse ndonjë shtet sulmon trupat Turke automatikisht sulmohet një antare e NATO-s, pra kjo është një trimëri e madhe e Turqisë përta mbrojtur Katarin nga shkatrrimi dhe varfërimi i tij ku dihet se Katari është shteti më i pasur në botë.

OPINIONE

INTERVISTA