Islamofobi

Turkofobi Alon Ben-Meir sulmon Erdoganin dhe turqinë

Turkofobi Alon Ben-Meir nuk humbet asnjë rast për të sulmuar Turqinë dhe presidentin e saj Rexhep Tayip Erdogan.

Këtë herë ai e sulmon për ndikimin e tij në Ballkan e sidomos në Shqipëri dhe Kosovë duke thënë se janë të vetmet vende pro-perëndimore të cilat do të dëbojnë shtetasit turq, “armiqtë” e Erdoganit drejt turqisë.

Sipas tij ai po provon të rrëmbejë kundërshtarët edhe në vende të tjera, ndërsa e shikon si detyrë të BE dhe SHBA mbrojtjen e tyre nga Erdogan dhe regjimi i tij.

Statusi i tij në Facebook:

Krahu i gjatë i Erdoganit po provon për të rrëmbyer “armiqtë” e tij në të gjithë botën. Kosova dhe Shqipëria janë të vetme “vendet pro-perëndimore” të deklaruara për të deportuar qytetarët turq në Turqi. Detyra jonë është të mbrojmë njerëzit që kërcënohen prej tij. Turp të kesh!/Gazetaimpakt

OPINIONE

INTERVISTA