Islamofobi

Turkofobi Alon Ben-Meir sulmon sërisht PresidentinErdogan, po mundohet të kontrollojë mediat sociale në Turqi

Turkofobi Alon Ben-Meir ka sulmuar sërisht presidentin Erdogan, po mundohet të kontrollojë mediat sociale në Turqi.

Në një fjalim televiziv thuhet se kompanitë e mediave sociale do t’u kërkohej të emëronin përfaqësues në Turqi dhe t’u binden ligjeve turke dhe vendimeve të gjykatës vendase por kjo nuk e ka habitur Alon Ben-Meir pasi Erdoganin e Quran diktator.

Statusi i Alon Ben-Meir-it

“Erdogan po përpiqet të kontrollojë mediat sociale në Turqi, duke njoftuar në një fjalim televiziv se kompanitë e mediave sociale do t’u kërkohej të emëronin përfaqësues në Turqi dhe t’u binden ligjeve turke dhe vendimeve të gjykatës vendase. Kjo nuk më befason aspak, duke e ditur që Erdogan është një diktator i pamëshirshëm që nuk toleron asnjë kritikë; është një shenjë e qartë që Erdogan po ndihet i kërcënuar, nga frika se ai mund të humbasë kontrollin e tij nga pushteti.”

/gazetaimpakt

OPINIONE