Bota

Turqia dhe Greqia bisedojnë për kodin e sjelljes në Detin Egje

Delegacionet e Ministrive të Mbrojtjes të Turqisë dhe Greqisë sot kanë filluar me takime në kryeqytetin Athinë të Greqisë.

Delegacionet e Ministrive të Mbrojtjes të Turqisë dhe Greqisë sot kanë filluar me takime në kryeqytetin Athinë të Greqisë.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare lëshoi një komunikatë në lidhje me çështjen.

Në komunikatë thuhet se bisedimet teknike mes delegacioneve që po zhvillohen me qëllim të zhvillimit të bashkëpunimit mes dy vendeve me në krye çështjet e masave për ndërtimin e besimit dhe kodet e sjelljes në Detin Egje do të mbahen mes datave 20-25 maj në kryeqytetin Athinë të Greqisë./trt