Bota

Turqia fillon operacionin ushtarak “Kthetra-3” në veri të Irakut

Sipas një komunikate të shkruar nga Ministria, operacioni “Kthetra-3” ka nisur ditën e premte.

“Operacioni kryhet për të lehtësuar sigurinë kufitare, neutralizuar terroristët dhe shkatërruar shpellat/vendstrehimet e tyre në zonën Sinat-Haftanin. Mbështetur nga aeroplanë të Forcave Ajrore, elementë të Aviacionit të Lehtë, dronë të armatosur e paarmatosur dhe obusë «Furtuna», operacioni vazhdon me sukses siç ishte planifikuar”, thuhet në komunikatën e Ministrisë turke të Mbrojtjes Kombëtare./trt

https://www.trt.net.tr/shqip/turqia/2019/08/22/turqia-neutralizon-635-terroriste-ne-2019-1256738