Bota

U botua libri “Islamofobia në Hollivud”

Autori iranian vendosi Islamofobinë në kinemanë perëndimore si temë për librin e tij të fundit që sjellë listën e filmave dhe veçoritë për filma anti-Islam në qendër të filmave të Perëndimit.

“Islamofobia në Hollivud” është emri i librit të fundit të bashkëautorëve nga autorë iranianë, Sejjid Mahdi Ganxhiani dhe Mahmud Alipour, të publikuar nga Qendra për Art dhe Kulturë të Byrosë së Propagandës Islamike, njoftoi Agjencia e Lajmeve – Taqrib News Agency (TNA).

Në 384 faqe të librit të pjesës së parë me titull “Hollivudi, mjeti i politikës së jashtme të SHBA” me pjesën e dytë mbi “Një Perspektivë për Praninë e Mësimeve Islame dhe Muslimanëve në Hollywood” dhe gjithashtu seksionin e tretë me titull “Islami i Akuzuar për Dhunën dhe Terrorin nga Hollivudi “.

Dy seksionet e ardhshme në këtë libër janë titulluar “Hollivudi dhe Prezantimi i Muslimanëve si Terroristë” dhe “Analiza e Terrorizmit të ngjashme me terrorizmin në Burimet Islame”.

Autorët e fillojnë librin me një hyrje të shkurtër me “Islamofobia”, “Kinemaja e Hollivudit” dhe gjithashtu “Terrorizmi” si termat kyç në këtë libër.

Libri gjithashtu përfshin një listë të gati 100 prodhimeve të Hollivudit mbi Islamofobinë.

Burimi : H.News/ ML

OPINIONE