Shqiperia

U padit nga Agron Tufa për shpifje, gjykata pushon çështjen penale ndaj Spartak Brahos

Deputeti i LSI, Spartak Braho, duke hyre gjate nje seance parlamentare, ku eshte debatuar mes maxhorances dhe opozites ne lidhje me Reformen ne Drejtesi./r/n/r/nLawmaker, Spartak Braho during a parliamentary session.

Gjykata e Tiranës vendos të pushojë cështjen penale ndaj deputetit të PS, Spartak Braho.  Braho u padit nga ish- drejtori i Institutit të Studimeve të Krimeve të Komunizmit (ISKK), Agron Tufa për fyerje e shpifje, ndërsa kërkoi nga socialisti shumën prej 250 000 lekë si dëmshpërblim.

Trupi gjykues i kryesuar nga gjyqtari Sokol Pasho, vendosi të pushojë vlerësoi se kërkesa e ngritur nga z.Tufa nuk përmbush kriteret ligjore në kuptim të legjitimimit aktiv të kërkuesit dhe nuk mund të merret në shqyrtim prej kësaj Gjykate, ndaj edhe cështja duhet të pushohet.

foto galeri foto galeri

 

OPINIONE