Shqiperia

U paralajmërua të mos dilte vetëm, por shihni çfarë bën Saimir Tahiri te Mali me Gropa (VIDEO)

Gazetari investigativ Artan Hoxha paralajmëroi ish-ministrin e Brendshëm Saimir Tahiri që të jetë i kujdesshëm pasi mund t’i rrezikohet jeta. “Nga ky moment Tahiri është një person i apasionuar pas aventuarave dhe që del shëtitje vetëm nga Mali me Gropa. Ai duhet të bëjë kujdes që nga dita e sotme, ai duhet të tregohet i kujdesshëm edhe për jetën që bën. Sepse përbën rrezik për maxhorancën. Po foli Tahiri rrëzohet qeveria”, u shpreh Hoxha në “Opinion”. Por Tahiri njihet edhe si një nga personat publikë më aktivë dhe të apasionuar pas sporteve dhe mjeteve të shpejtësisë si makina dhe motorra. Por a do të mundet Tahiri që të heqë dorë nga pasionet e tij. Ja se çfarë ka bërë ai një vit më parë.