Shqiperia

Shoqata maqedonase “Ilinden”-Tiranë uron besimtarët Musliman për Kurban Bajramin

Urime për besimtarët muslimanë kanë ardhur nga Shoqata maqedonase “Ilinden”-Tiranë.
Në një njoftim për shtyp Shoqata maqedonase “Ilinden”-Tiranë ka uruar begati dhe suksese për shqipëtarët.
Njoftimi:

Urim për besimtarët Musliman

Të dashur besimtarë Musliman në Shqipëri dhe në botë në emër të Shoqata maqedonase “Ilinden”-Tiranë јu uron Gëzuar Kurban Bajram, shumë suksese personale dhe vit të begatë.

Shoqata Maqedonase ‘’Ilinden”-Tiranë
Kryetar Nikolla Gjurgjaj

/gazetaimpakt