Bota

Ushtarët izraelitë të infektuar me një sëmundje të rrallë

120 ushtarakë sionistë janë infektuar me një sëmundje të rrallë në një bazë në jug të regjimit sionist.

Sajti izraelit 0404 ka zbuluar se baza Shazifim është boshatisur dhe 1500 ushtarakë janë liruar nga shërbimi për shkak se 120 prej tyre janë prekur nga një sëmundje e rrallë. Personat e prekur nga kjo sëmundje kanë fryrje lëkure dhe kanë dhimbje në të gjithë trupin. Ndërkohë ushtria e regjimit sionist ka dërguar një ekip special për analizimin dhe shqyrtimin e situatës dhe gjetjen e kësaj sëmundjeje të rrallë./ PT

OPINIONE