Bota

Ushtria turke dhe ajo irakiane kalojnë kufirin për në Kurdistan

SIRNAK – Njësitet ushtarake turke dhe irakiane të mbështetura me automjete të blinduara, të cilat mëngjesin e sotëm u nisën nga kazerma “Shehit Erxhument Turkmen” në qytetin e Sirnakut, tashmë kanë kaluar kufirin turk Habur dhe kanë mbërritur afër kalimit kufitar “Halil Ibrahim”, në territor të Irakut, raporton Anadolu Agency