Shqiperia Sociale

Vajza e zhgënjyer i kërkon pronën të atit: “Na le pa bukë!”

Babë e bijë janë bërë pjesë e rubrikës “Shihemi në Gjyq” në emisionin “E Diela Shqiptare” për shkak të konfliktit për një pronë.

Brunilda Trakalaçi ka sjellë të atin, Qerimin në këtë seancë ndërmjetësimi pasi pretendon se tokën që i takon fëmijëve, ai ia ka dhënë nipit.

“Babai im ka 10 vjet që na kërkon lekë ne fëmijëve për të bërë dokumentet. Na ka thënë që në fillim që ta ndihmojmë ekonomikisht që t’i lej gjërat në rregull dhe ju të keni pronën tuaj. Më ka futur në sherr me burrin e më ka futur në vështirësi ekonomike me familjen, si e si që t’i rregullojmë gjërat. Nuk e kuptoj pse më gënjue babai im deri në këtë pikë se prona del në emrin tonë, por të nipit të tij. Si ka mundësi një gjë e tillë se lekët na i kërkoi neve për të bërë pronën për ne!”