Shqiperia

Vazhdojnë tërmetet në Korçë: 15 të tjerë sot deri në mesditë

Tërmetet nuk i janë ndarë Korçës as sot, pas panikut të madh që shkaktuan dje në disa fshatra të saj dhe shembjeve të mureve e dëmtimeve në banesa.

15 tërmete me fuqi të mesme janë regjistruar nga Instituti i Gjeoshkencave vetëm sot, deri në orën 14:00. Më i madhi ndër ta ka qënë 3.5 ballë. Shikoni hartën: