Shqiperia Sociale

Vdes në burg 58-vjeçari që masakroi me thikë gruan

Personi që njoftoi policinë për krimin brenda familjes ishte vetë 58-vjeçari, duke rrëfyer se gjithçka kishte ndodhur në sy të fëmijëve të çiftit, dy djemve dhe dy vajzave, teksa ata ishin në gjumë. 

Gjykata për Krime të Rënda dha vendimin muajin e shkuar duke dënuar me 25 vite burg Rruzhdi Luzin.

OPINIONE