Rajoni

Vendin e 5-të në garat e Kuranit e merr shqiptari nga Kosova

Në garën e mbajtuar në nivel të shteteve të Gjirit Arab, Veton Bunjaku ka nxënë vendin e 5-të në garat e Kuranit, ku gara ishte në 5-së xhuza.

Ai lajmin e ka konfirmuar vet në profilin e tij në Facebook duke shkruar:

“Elhamdulilah!
Fitues i vendit të 5-të ne garat e Kur’anit, në garimin me 5-së xhuza.
Garat u zhilluan në nivel të shteteve të Gjirit Arab.
«وَمَا تَوْفِيقِي إِلَّا بِاللَّهِ ۚ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ»
…Dhe suksesi im varet vetëm nga ndihma e Allahut! vetëm me ndihmën e All-llahut, vetëm Atij iu kam mbështetur dhe vetëm te Ai jam i drejtuar!” (al-Hud , 88)”