Rajoni

Vendoset mbishkrimi Aeroporti Ndërkombëtar Shkup

Janë vendosur shkronjat e mbishkrimit Aeroporti Ndërkommbëtar Shkup. Vendosja është bërë sot në mëngjes, ndërkohë që mbishkrimi i vjetër Aleksandi i Madh ishte hequr më 24 shkurt. Emri i aeoportetit dhe i autostradës u ndërruan si shenjë e mirëbesimit nga pala maqedonase në bisedimet për zgjidhjen e kontestit për emrin me Greqinë.