Shqiperia

Vettingu kap prokuroren e Shkodrës, shkarkohet nga detyra pasi nuk justifikon pasurinë

Prokurorja Besa Nikehasani është shkarkuar nga detyra, duke mos kaluar kështu Vettingun. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit deklaroi se Prokurorja e Apelit në Shkodër, nuk justifikon pasurinë.

Siç u bë e ditur edhe më herët nga ILDKPKI, prokurorja e ka vendosur pasurinë në mënyrë të ligjshme, por KPK shprehet se pas verifikimit rezultoi se Besa Nikëhasani nuk justifikon dy apartamente, dy garazhe dhe një makinë fuoristradë Toytota Landcrusie me vlerë rreth 20 mijë euro.

Një nga apartamentet e prokurores që nuk justifikohet ndodhet në Tiranë, tjetri në Lezhë.