Shqiperia

VIDEO/ Banorët e Orikumit futen me forcë në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të Vlorës

Banorët e Vlorës nuk janë ngritur në protestë ditën e sotme.

Banorët e Orikumit kanë shkuar në bashki dhe kanë ndërprerë mbledhjen e Këshillit Bashkiak.

Ata kanë thënë se Bashkia Vlore dhe Edi Rama i ka lenë në baltë, prandaj janë ngritur në protesta.

Banorët e lagjes Kushtrimi kërkojnë dëmshpërblim për banesat e prekura nga Rruga lidhëse me autostradën.

Dëmshpërblim kërkojnë 28 familje në lagjen Kushtrimi që nuk janë dëmshpërblyer për shtëpitë e tyre të prekur nga ndërtim i rrugës së re.