Shqiperia

VIDEO/ Berisha publikon pamjet e helikopterit që ulet afër Ishmit

ipas informacioneve të Berishës nga banorët e fshatit Gotull, një helikopter ka më shumë se një orë që tenton të ulet në këtë zonë. Video është bërë nga banori që i shkruan ish kryeministrit se tentativat e helikopterit për t’u ulur në këtë zonë bëhen pavarësisht motit të keq. Fshati Gotull është pranë bregdetit të Adriatikut në një zonë në kufi mes rrethit të Kurbinit dhe Durrësit.
“Përshëndetje Dr. Në fshatin Gotull të Adriatikut afër Ishmit ka më shumë se një orë 10 ulje ka helikopteri” i shkruajnë Berishës.