Bota Video

(Video) Ja se si polici izraelit e mbytë fëmijën palestinez (+16)

Gjatë protestës për transferimin e ambasadës amerikane në Jerusalem (Kuds) një polic izraelit e ka mbytur një fëmijë palestinez duke e shtrenguar me duar prej gryke. I riu para se të vdes shqiptonte shahadetin.

Shumë grupe u munduan që këtë video ta ngarkojnë shumë herë radhazi, por ajo u fshi, si nga Google, Facebook dhe Youtube.

OPINIONE