Shqiperia

VIDEO: Lu ia merr valles së Tropojës

Ambasadori amerikan Donald Lu sot ka udhëtuar drejt Bajram Currit, pasi është i ftuar nga “Shoqata Toka”.

Në aktivitetin e kësaj shoqate, përveç ambasadorit Lu, ka qenë i pranishëm edhe përfaqësuesi i përhershëm i Kombeve te Bashkuara në Shqipëri, Brian Williams.

Gjithashtu të ftuar nga “Shoqata Toka” kanë qenë dhe zyrtarë të lartë të ministrisë së Mjedisit, deputetë të zonës e ambasadorë të tjerë në vendin tonë.

Gjatë aktivitetit, ambasadori ka kërcyer valle tradicionale së bashku me qytetarët në Bajram Curri.

 

 

OPINIONE