Shqiperia

Video/ Masakër mjedisore në pyjet e Bulqizës, koncesionari pret pemët

Ditën e djeshme, koncesionari që tenton të marrë në shfrytëzim masivin pyjor “Sheshe Bulqizë” ka kryer një masakër mjedisore, duke prerë pemë të mëdha dhe të vogla.

Ky dëmtim, përshkallëzon edhe më shumë protestat e banorëve.  Duke filluar prej ditës së sotme, banorët paralajmërojnë që do të ketë monitorim të vazhdueshëm, 24 orë dhe protesta paqësore, deri në momentin kur institucionet përgjegjëse të marrin masa për ndalimin e këtij koncesioni.

 

“Pemët kanë jetë!”-Video “Bulqiza Ime”