Shqiperia

VIDEO/ Nuk përfituan pagën e luftës, 50 punonjës të një fasonerie në Korçë në protestë: Nuk përballojmë dot jetesën

Mëngjesin e sotëm rreth 50 punonjës të një fasionerie në qytetin e Korcës kanë protestuar përpara drejtorise së tatimeve sepse ju eshte refuzuar paga e luftës.

Punonjesit pasi jane lajmeruar nga pronari i tyre per mosperfitimin e pages se luftes ata jane mbledhur perpara drejtorise se tatimeve ne Korce duke protestuar pasi nuk perballojne dot jetesen ne kushtet e pandemise por edhe pasi te arshurat e tyre te vetme jane pikerisht nga kjo fasioneri.  Ata thonë se jane hequr nga puna para dates 10 dhe pronari ju ka hequr sigurimet.

/BW