Shqiperia

VIDEO/ Punonjësit e Albpetrol në protestë për pagat, kreu i PD Fier: Vendimi i padrejtë, të anulohet menjëherë!

Kreu i Partisë Demokratike në Fier, Luan Baçi ka reaguar në lidhje me vendimin për uljen e pagave të punonjësve të Albpetrol.

Përmes një reagimi, Baçi thekson se punonjësit e Albetrol janë ngritur në protestë, pasi janë të revoltuar ndërsa kërkojnë pagën e luftës.

Ai ka kërkuar anulimin e vendimit, pasi e cilësona të padrejtë. Ndër të tjera ai akuzon edhe policinë se kjo e fundit po ushtron presion ndaj punonjësve.

 

POSTIMI

Protesta në Albpetrol, punonjësit dhe specialistet e kompanise, jane revoltuar, per vendimin e padrejte dhe abuziv te KM Rama, për ti paguar me “page” lufte kur keta kane qene ne pune rregullisht, shpesh here dhe me turrne.

Ky vendim i padrejte duhet anuluar menjëherë, ai bie ndesh me interesat e punonjësve dhe është i jashte ligjshem.

E denoncuam dje kete afer te radhes te rilindjes hajdute dhe sot u vertetua se drejtuesit e Albpetrol vazhdojne te abuzojne edhe deri te pagat e punonjesve.

Policia politike tashme e KM po ushtron presion me forca te shumta ka rrethuar godinen per te vene nen presion punonjesit.

Jemi ne mbeshtetje te punonjesve dhe specialisteve te Kompanise.

/tpz