Shqiperia Sociale Video

VIDEO/ Reportazh i “Le Iene”: Tragjedia e fëmijëve të Bulqizës që mbledhin krom

Emisioni investigativ “Le Iene” në “Italia 1” i ka kushtuar një reportazh 10 minutësh Bulqzës dhe mjerimit të saj. Gazetarja e këtij emisioni është fokusuar te fëmijët se si ata në një moshë fare të mitur nuk ndjekin ëndrrat e tyre, por punojnë gjithë ditën duke mbledhur krom për të ndihmuar sadopak familjet e tyre. Më poshtë i plotë reportazhi i “Le Iene” në Bulqizë.