VIDEO/Studentja në UAMD ja “mbledh” katolikes Mesila Dodës: keni shkelur kushtetutën me deklaratat kundër Maqedonisë!

Katolikja ekstremiste Mesila Doda ka mbajtur një leksion të hapur në Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës.

Por pas leksionit të saj, studentja  i ka bërë një pyetje aspak të këndshme Katolikes ekstremiste Mesila Doda, “Zonja Doda ju keni thënë se shqiptarët e Maqedonisë duhet të shpallin mëvetësinë e tyre dhe pavarësinë, por kushtetuta e republikës së Shqipërisë dënon thirrjet për trazira në një shtet tjetër, dhe a do të thotë kjo që edhe serbët e Kosovës, dhe grekët e Shqipërisë duhet të shpallin pavarësinë e tyre?” ka qënë pyetja që studentja i ka drejtuar katolikes Doda.

Por si gjithmonë katolikja Doda ka dhënë një përgjigje arrogante dhe kontradiktore ku thotë që, “unë kam kërkuar që shqiptarët e Iliridës të mbrojnë të drejtat e tyre, që janë mohuar në Maqedoni”

Gazeta Impakt

 

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne