Shqiperia Video

Vladimir Kosturi: Amerika dhe imperialistët duan luftë ndërsa analistët ekzaltohen në studio, nuk dinë çfarë thonë

Vladimir Kosturiu ka komentuar nga Roma diskutimet dhe opinionet në studiot e emisioneve televizive shqiptare duke shprehur edhe indinjatën e tij për të ftuarit në këto emisione për qëndrimet apo mendimet e tyre.

Nëpërmjet një video-Live në profilin e tij në facebook thotë se të ftuarit në këto emisione bëjnë gjithologun por në të vërtetë nuk kanë asnjë njohuri për situatën politike globale dhe dinë shumë pak nga ato që po ndodhin në konfliktin SHBA-Iran.

Sipas tij e gjithë kjo situatë është kijuar nga globalistët dhe drejtuesit e saj në mënyrë që të mundohen të kontrollojnë botë. Ai komenton edhe qëndrimin e MEK në Shqipëri dhe thotë se ata nuk duhet të kishin ardhur këtu pasi janë një ish organizatë terroriste dhe që mund të na sjellë probleme në të ardhmen.

Ai nuk harron të kritikojë opinionistët mbi faktin që ata mburren me krijimin e armëve nga amerika ndërsa thotë se njerzit nuk jetojnë për të krijuar armë dhe se kjo është një marrëzi e njeriut pasi ai duhet ti zbusë konfliktet dhe do orjentojë ato drejt përdorimit të armëve./Gazetaimpakt/

Për më shumë klikoni videon në profilin e tij:

 

OPINIONE