Shqiperia

Vladimir Putin telegram ngushëllimi Presidentit të Republikës së Shqipërisë

Sot Presidenti Rus Vladimir Putin i ka dërguar një telegram ngushëllimi Presidentit të Republikës së Shqipërisë SH.T.Z. Ilir Meta

“I nderuar zoti President,

Pranoni ngushëllimet e mia të thella për viktimat e shumta dhe pasojat e tmerrshme të shkaktuara në vendin Tuaj nga tërmeti.
Ju lutem t`u përcillni të afermve të viktimave fjalë ngushëllimi dhe përkrahjeje, si edhe urimet për shërim sa më të shpejtë të të gjithë të lënduarve.

Vladimir Putin

Moskë,
Më 27 nëntor 2019”

OPINIONE