Shkence

‘Whatsapp’ do të bëhet shumë shpejt me pagesë, ja si t’i shpëtoni tarifës

“Whatsapp” është një nga aplikacionet më të përdorshëm të komunikimit. Të gjithë e kanë të instaluar në telefonin e tyre dhe shkëmbejnë mesazhe me njëri-tjetrin, video dhe foto nga më të ndryshme. Në këtë mënyrë komunikimi mes nesh është bërë më ig jalli. Mirëpo lajmin që ky aplikacion do të bëhet shumë shpejt me pagesë mund të mos e keni pritur mirë.

Sipas autoriteteve përkatëse të “Whatsapp”, ky hap vjen pasi prej kohësh aplikoacioni po përballet me hapa të ngadaltë të rritjes së përdoruesve dhe të të ardhurave. Të njëjtat burimë njoftojnë se tarifat do të variojnë nga 0.5 deri në 9 cent, pra një një tarifë e njëjtë me koston e një sms-je telefonike.

Njëkohësisht rrejti social “Facebook”, e cila zotëron edhe “Whatsapp” e “Instagram”, ka bërë të ditur se do të monitorojë sasinë e kohës që njerëzit shpenzojnë çdo ditë në aplikacionet e saj, për t’u ofruar përdoruesve mundësinë e vetë kontrollimit. Kështu në këto aplikacione do të ofrohet opsioni për të zgjedhur limitin e përdorimit të tyre dhe përdoruesit do të njoftohen kur të jenë pranë atij limiti kohor.

Burimi:  Shqiptarja.com

OPINIONE