Shqiperia

Zbrazet godina e Teatrit Kombëtar. Gati Aksioni për shembjen?

Sapo ka nisur zbrazja e godinës së Teatrit Kombëtar dhe mësohet se kjo po bëhet me urdhër të Ministrisë së Kulturës për heqjen e materialeve të fundit.

Për këtë është vënë në punë një grup punëtorësh që nuk dihet për llogari të kujt po punojnë.

Ndërkohë me shumë gjasë, ky aksion i papritur i ka kapur në befasi aktorët dhe regjisorët që kanë afro dy vjet që protestojnë çdo ditë kundër shembjes së Teatrit./faktor