Shqiperia

Zbulohet kompania shqiptare që solli në Shqipëri 610 kilogram kokainë (EMRI)

Sasia prej 610 kilogram kokainë hyri në Shqipëri në kamionin për llogari të Arbri Garden, kompania shqiptare që merret me importin e frutave nga Amerika Latine.

Kompania “Arbri Garden”, është e themeluar në maj të vitit 2012 me administrator Arbër Çekaj.
Kokaina mbërri në Durrës me traget. Ajo ishte nisur nga Kolumbia, kishte mbërritur në Maltë-Itali-Shqipëri.

Administratroi i firmës ende nuk është marrë në pyetje.

“Ajo që na dallon nga të tjerët është cilësia e frutave, me kontakt të drejtpërdrejtë me eksportuesit për të bërë përzgjedhjen dhe kontrollin e cilësisë në plantacion, vetëm në vendin e origjinës, duke rezultuar në Shqipëri jo vetëm me cilësinë, por edhe me freskinë e frutave më të mira tropikale në Amerikën Latine” thuhet në faqen e internetit të kësaj kompanie.