Bota

Zhurma të çuditshme dëgjohen në qiejt e Kanadasë dhe Indonezisë

Disa zhurma të ardhur nga qielli janë raportuar në Kanada dhe Indonezi. Ekzistojnë disa raporte të zhurmave të çuditshme që dëgjohen në qiell nga vende të largëta si Calgary në qendër të qytetit në Alberta, Kanada dhe në vende të ndryshme anembanë vendit të Indonezisë në dy ditët e fundit.

Këto thashetheme janë raportuar në vende të largëta të botës për disa vite. Disa dëshmitarë nga vende të ndryshme i kanë përshkruar zërat si të zhurmshëm, si përplasje të metaleve të rënda, raporton “Discloser”.

Ndoshta zëri më i çuditshëm që është raportuar vazhdimisht gjatë këtyre ngjarjeve është tingulli i një trumpeti që disa njerëz kanë interpretuar si apokaliptike.

Disa kanë pohuar se zhurmat mund të jenë një lajmëtar i apokalipsit, duke pasur parasysh tingujt frymëzues të trumpeteve që kanë tendencë t’i shoqërojnë ato.
Është sugjeruar që zhurmat e pazakonshme mund të lidhen me eksperimentet qeveritare të fshehta të kryera nga kombe të ndryshme.