Shqiperia

Zjarret në Shqipëri, Meta thirrje autoriteteve: Merrni masat për të neutralizuar çdo vatër

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka reaguar në lidhje me situatën e ditëve të fundit të përhapjes së vatrave të zjarreve në disa qarqe të vendit.

Meta në reagimin e tij thekson se autoritetet qendrore dhe vendore duhet të koordinohen në kohë për marrjen e masave të menjëhershme dhe efektive të emergjencës, për të neutralizuar çdo vatër zjarri që do të dëmtonte rëndë pasurinë publike, kombëtare dhe atë private.

Ndër të tjera ai thekson rëndësinë që ka mbrojtja e mjedisit duke tërhequr veçanërisht vëmendjen për eliminimin e rrezikut për jetët e qytetarëve./Tpz

OPINIONE

INTERVISTA