Ekstremisti maqedon Bardhyl Mahmuti kercenon me dhune historianin nga Tirana

Politikani ekstremist maqedonas Bardhyl Mahmuti, qe jeton ne Zvicer dhe punon ne nje qender drogmenesh, ka kercenuar me dhune historianin Olsi Jazexhi, pas debatit historik mbi kulturen osmane dhe islame ne Maqedoni qe historiani beri ne nje studio televizive ne Tirane. Ne nje shkrim i cili eshte perhapur edhe neper forumet ekstremiste katolike nga Fahri … Continue reading Ekstremisti maqedon Bardhyl Mahmuti kercenon me dhune historianin nga Tirana