Bota

Afrin – Banorët vendor i dorëzojnë Forcave të Armatosura të Turqisë 18 terroristë të YPG-së

Kryepleqtë dhe banorët e 9 fshatrave të Afrinit i dorëzuan 18 terroristë Forcave të Armatosura të Turqisë.

Në një deklaratë të postuar në llogarinë zyrtare në Twitter, Forcat e Armatosura Turke bëjnë të ditur se banorët e Afrinit gjithashtu të martën kishin dorëzuar ushtarëve tre terroristë.

Në një postim në llogarinë Twiter të Forcave të Armatosura të Turqisë theksohet se populli i Afrinit, ashtu si gjithmonë, ndodhet në krah të Forcave të Armatosura të Turqisë./ trt

OPINIONE