KategoriOpinion

Opinion

Lufta e tretë botërore ka filluar!

Nga Shaban Burri Lufta e tretë botërore ka filluar dhe drejtohet kundër gjithë njerëzimit. Elitat që kanë shkatërruar sistemin ekonomik dhe financiar...

Opinion

Sanksionet ndaj Rusisë

Nga Dagmar Henn Një pyetje nuk më lë rahat, se si ordhi deri këto masa vetëvrasës, të cilat kanë sjellë pasoja kaq shkatërrimtare për ne dhe...

Opinion

Islami, hoxhallaret dhe Muc Nano

Kliti Kote Mustafa Nano eshte nje nga kritiket me te medhenj te Islamit ne Shqiperi. Ndryshe nga shume muslimane qe e shohin Mucin me nje urrejtje...

Opinion

BOTA KA HYRË NË LUFTË!

Savash Veliu Me këtë analiz do shpërfaqim gjendjen e sotme të botës e cila veç është zhytur në Luftë Botërore ndryshe nga Luftërat e zakonta të...

Opinion

Hipokrizia të lë pa frymë

Nga Evelyn Hecht-Galinski 3 maj 2022 Ironikisht, Sekretari amerikan i Shtetit Blinken dëshiron të na ndriçojë për të drejtat e njeriut, lideri i...

Opinion

Aleanca e MI6, CIA dhe Bandéristes

Nga Thierry Meyssan Pasi tregoi se lufta në Ukrainë u përgatit nga Straussianët dhe u shkaktua më 17 shkurt nga sulmi i Kievit në Donbass, Thierry...