EMISIONI IMPAKT

Propagande iraniane dhe dizinformim

Ne videon me siper Olsi dhe Gjergji diskutojne shkrimin: “Propaganda iraniane mbetet aktive në hapësirën digjitale në gjuhën shqipe” te botuar nga gazetari Besar Likmeta

Read More