EMISIONI IMPAKT

Samiti i Sorosit per Ukrainen

  Ne videon me siper Olsi dhe Frymezimi analizojne Samitin e Tiranes per Ukrainen qe Aleks Soros dhe Vladimir Zelenski organizuan me: Kryeministrin e Shqipërisë

Read More