VIDEO

Mjeku bën burg për MORAL!

Mjeku Dervish Hasi që punonte në spitalin e Sanatoriumit është tashmë i arrestuar. Ndodhet në burg dhe akoma prokuroria nuk e ka dërguar dosjen penale

Read More