Lufta kunder poligamise, familjes dhe Palestines: viktimizon Dervish Hasin dhe popullin shqiptar

Ne videon me siper Olsi dhe Vladimiri analizojne:
1. Ndryshimet qe ministri Ulsi Manja po i ben kodit penal ne Shqiperi ku poligamet do denohen me burg.
2. Rolin qe organizatat lezbike dhe homoseksuale po luajne ne kete sulm qe po ndodh kunder familjes dhe poligamise
3. Histerine qe grupet feministe, evangjeliste protestante, LGBTQ-iste po hedhin kunder shqiptareve musliman. Pse pastore sikur Akil Pano dhe Paulin Vilajeti po kerkojne burg apo debim te shqiptareve muslimane nga Shqiperia
4. Rolin qe ambasada amerikane dhe izraelite mund te kene ne histerine islamofobike
5. Fushaten mbarekombetare qe regjimi i Edi Rames: Denion Meidani, Drejtor i Qendres se Koordinimit kunder Ekstremizmit te Dhunshem dhe Iris Luarasi, Drejtore e Linjes se Keshillimit per Gra dhe Vajza kane nisur ne rang kombetar kunder besimtareve musliman.
6. Kush do jete roli i policise, SHISH-it, drejtorive rajonale, antiterrorit ne persekutimin e muslimaneve nen justifikimin e luftes kunder radikalizmit te dhunshem.
7. A ka lidhje direktiva e Edi Rames e dates 31.10.2023 per nje sulm mbarekombetar kunder “ekstremizmit te dhunshem” me protestat ne rrjetet sociale dhe neper rruge te besimtareve muslimane kunder gjenocidit izraelit ne Gaza.
8. Perse regjimi i Edi Rames dhe antiterrori kane interes qe te burgosin sa me shume muslimane ne Shqiperi?
9. Perse lufta kunder poligamise eshte lufte kunder grave; e cila synon qe ti ktheje grate ne putana dhe pa mbrojtje dhe perse poligamia eshte solucioni per mos-kurverimin e grave.
10. Pse regjimi i Edi Rames legalizon kurverine por ndalon poligamine; dhe pse Shqiperise i nevojitet poligamia.
11. Pse besimtaret muslimane duhet te kerkojne lirimin e Dervish Hasit; dhe pse regjimi i Rames do burgosi muslimane te tjere pas Dervish Hasit.
12. Pse raca njerezore eshte produkt i poligamise?
13. Islami, Krishterimi dhe Judaizmi jane produkt i poligamise? Pse Qabeja eshte ndertuar nga marredhenie poligamiste? Pse festa e Kurban Bajramit eshte produkt i poligamise? Pse ne kur bejme Haxhin perkujtojme poligamine e Ibrahimit me Haxhirene? Pse Sulejmani, Davidi, Muhamedi, Ibrahimi a.s. ishin poligame. Pse Esat Pasha, Selam Musai, Myslym Peza, Kara Mahmud Bushatlia, Ali Pashe Tepelena ishin poligame?
14. Pse Ulsi Manja dhe Edi Rama, nese profeti Muhamed, Ibrahimi, Solomoni dhe Davidi do ishin ne Tirane do i kishin futur ne burg si poligam? etj.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne