Etiketepalestina

Bota

Sionistët sulmojnë rripin e Gazës

Avionët luftarak të regjimit sionist disa herë kanë sulmuar pozicionet e Rezistencës Palestineze dhe kanë shkatërruar disa shtëpi civile në Rripin e Gazës...

Bota

71 Vjet nga NAKBA (Katastrofa)

Gjatë Nakba-s (Katastrofës), pushtuesit izraelitë kanë dëbuar, 950 mijë palestinezë nga fshatrat dhe qytetet e tyre. Kanë kryer 70 masakra ndaj shtetasve...

Opinion

Koincidencat e dy brigjeve

/Aldi D./ Si mbështetës nga larg i kauzës palestineze, ndjek në Facebook faqe të ndryshme që përcjellin përmes videove dhe fotove realitetin e përditshëm...

Bota

Protestë e banorëve të Golanit

Banorët e lartësive Golan publikuan një deklaratë ku dënonin Presidentin e SHBA për deklaratat e tij të fundit rreth njohjes nga Uashingtoni të sovranitetit të...

Bota

Rreth 300 studentë në burg

Ministri i Arsimit i Palestinës, Sabri Saydam njoftoi se në burgjet izraelite ka 299 student, 30 mësues dhe staf shkollor. Ministri palestinez i Arsimit, Sabri...

Bota

Java e kaluar në Palestinë

Politika e vrasjes, plagosjes dhe kërcënimit e regjimit të okupimit sionist ndaj populltn palestinez po vazhdon me shpejtësi të plotë. Sipas Raportit Javor për...

Bota Opinion

IZRAELI, NJË SHTET GENOCIDI

Nga Dr Mahathir bin Mohamad   Malajzia nuk e njeh Izraelin; nuk ka lidhje diplomatike me të, nuk i lejon malajzianët të vizitojnë Izraelin dhe nuk i...

OPINIONE