EtiketeIzraeli

Bota

Ushtria izraelite godet Gazën

Ushtria izraelite ka goditur Gazën pas një njoftimi për lëshimin e dy raketave nga Rripi i Gazës. Në një deklaratë nga ushtria e Izraelit thuhet se “Në...

Opinion

Dhurata e Vitit të Ri

Nga: Israel Shamir Asnjë Presidencë Amerikane nuk është e plotë pa ceremoninë e paqes në lëndinën e Shtëpisë së Bardhë për hebrenjtë dhe arabët. I pari ishte...

Opinion

Sikur Kosovën ta njihte Izraeli…!

Nga Artan Fuga Shënim Në nënshkrimin e marrëveshjes midis Serbisë dhe Kosovës anash tavolinës të Presidentit Trump, në Washington, në tekst nuk kishte...

OPINIONE