Rajoni

Aksident i rëndë në autostradën Tetovë-Gostivar

Rreth orës 7 të mëngjesit, në pikë pagesën rrugore në autostradën Tetovë-Gostivar, ka ndodhur një aksident i rëndë trafiku, raporton KOHA.

Informacionet e para flasin për disa persona të lënduar, por se ende nuk është konfirmuar numri i tyre.

Ekipet e policise dhe hetuesi kanë dalë në vendin e ngjarjes. Gjatë ditës pritet që autoritetet të japin më shumë detaje rreth aksidentit