Sociale

Aksion në Shëngjin, policia bashkiake dhe IKMT pastrojnë bregdetin nga kioskat e paligjshme

Që në orët e para të mëngjesit të sotëm, policia bashkiake në bashkëpunim me Inspektoriatin Vendor të Mbrojtjes së Territorit kanë filluar heqjen e kioskave të paligjshme.

BalkanWeb bën me dije se bizneset janë lajmëruar më herët edhe nga Bashkia e Lezhës që të hiqnin kioskat në mënyrë vullnetare, në të kundër të në mungesë të mos respektimit të afateve, do te ndërhyhej me forcë./BW

OPINIONE

INTERVISTA