Akt patriotik: Shpend Ahmeti refuzon pjesmarrjen në meshën katolike

Katedralja “Shën Tereza” është shuguruar sot në Prishtinë. Në ceremoni kanë qenë të pranishëm krerët më të lartë të shtetit përfshirë personalitete të jetës publike si dhe edhe Kryeparlamentari i Maqedonisë, Talat Xhaferi.

Por, ndryshe nga të tjerët që tregojnë zell sa herë katolikët kanë rast, apo tregohen “më katolikë se Papa”, i pari i Prishtinës me emër musliman nuk ka marrë pjesë në këtë ceremoni fetare.

Në shugurimin e katedrales po ashtu i pranishëm ka qenë edhe kardinali Ernest Simoni, i dërguar i posacëm i Papa Franceskut.

 

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne