Islamofobi Rajoni

Arbana Xharra kruhet me muslimanët: Për 72 orë i kisha pastru

“A e dini sa mu kishin dashte me e pastru Kosoven prej radikaleve fetar-72 ore“

Ky ishte postini i Arbana Xharrës në rrjetin e saj social facebook ku si shumë herë tjera sulmon dhe fyen muslimsnët që jetojnë në Kosovë.

Arbana njihet edhe si kundërshtare e madhe e islamit si dhe liderit të Turqisê Erdoganit ku shumë herë e ka akuzuar atë dhe ata që e përkrahin.

Ja statusi plotë i saj: