Shqiperia

Bizneset në Tiranë ulin qepenat: Jemi në protestë për studentët

Disa prej bizneseve në Tiranë kanë ulur qepenat dhe u janë bashkuar studentëve në ditën e tretë të protestës.

Siç shihet edhe në këtë foto, një prej bizneseve shkruan: “Jemi në protestë për studentët.”

Bizneset e vogla janë kategoria me e goditur nga rritja e taksave, kryesisht në Tiranë, por edhe në të gjithë vendin.

Këto biznese shpesh herë janë familjare, të vetëpunësuarit e kanë mënyrën e vetme për të siguruar disa të ardhura.