Shqiperia

“Blindohet” Tirana, ushtria shqiptare e NATO-s tregon forcën me 5 makina

Teksa vendet e rajonit si Serbia dhe Greqia janë kujdesur të tregojnë forcën e tyre ushtarake, duke organizuar madje edhe stërvitje me qindra trupa dhe artileri të rëndë në kufij, duket se edhe ushtria shqiptare ka vendosur të shfaqë potencialin e saj.

Kështu, në ambientet e jashtme dhe të brendshme të Pallatit të Kongreseve do të zhvillohet panairi i ushtrisë.

Në disa foto të siguruara nga, shihet se pjesa e bulevardit “Dëshmorët e Kombit” përballë Presidencës është mbushur me mjete të rënda të Forcave të Armatosura të Shqipërisë.